Ремонт Time Capsule

РемонтTime Capsule

time-capsula-repair-dnepr-crs.dp.uaРемонт Time Capsule

Пристрій корпорації Apple, який поєднує в собі функціонал бездротового роутера та можливості мережного накопичувача. У разі виявлення поломки, розробники рекомендують звернутися до професіонала.

Експерти сервісу «CRS» виділяють такі причини проблем у Time Capsule:

  • Помилки жорсткого диска
  • Крихкість скла
  • Скидання заводських налаштувань
  • Встановлене оновлення
  • Неправильне налаштування Time Capsule
  • Вимкнення кабелю Ethernet

Фахівці можуть не лише «дати життя» вашому пристрою, а й проконсультувати та навчити вас грамотному використанню. Ми цінуємо кожного клієнта і йдемо назустріч незалежно від запиту!

Налаштування безпеки:

У сучасному світі технологій відсутність безпеки мережі може зіграти злий жарт. Правильне налаштування безпосередньо впливає на цінну конфіденційність та збереження вашої інформації. Тому рекомендовано не нехтувати допомогою професіонала та убезпечити собі від усіх можливих ризиків.

    Подати заявку

    Крок - 01
    icon 01

    Прийом девайсу

    Хоч би якою була несправність — потрібен погляд з боку професіонала. Привозіть свій пристрій до нашого сервісу. У разі перебування поза містом, ви можете надіслати гаджет Новою Поштою.

    Крок - 02
    icon 02

    Діагностика несправності

    Швидка, а головне якісна діагностика в нашому сервісі проводиться абсолютно безкоштовно. Експерт у ремонті продукції Apple дасть вам точне розуміння подальшої тактики виправлення проблеми, обґрунтувавши можливу вартість послуг та терміни виконання. Видача квитанції здійснюється після підтвердженого прийому пристрою на ремонт.

    Крок - 03
    icon 03

    Процес ремонту

    Тільки досвідчені фахівці виконуватимуть ремонт вашого девайсу. Головна цінність нашого сервісу – турбота та повага до кожного клієнта, тому ми передбачаємо видачу гарантійного талону.

    Крок - 04
    icon 04

    Оплата та повернення готового пристрою

    Перед остаточною оплатою клієнт має право оглянути та перевірити свій гаджет. Процес оплати можна здійснити будь-яким зручним чином: готівковий або безготівковий рахунок. Більше того, гарантія у нашому сервісі від 6 до 12 місяців, про це свідчить талон.