Apple Watch Ultra 2: дата виходу, характеристики та огляд

Дизайн Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2: дата виходу, характеристики та огляд

Apple знову встановила новий стандарт у дизайні смарт-годинників, представивши Apple Watch Ultra 2. Ця модель є логічним розвитком популярної лінійки преміум-годинників і представляє друге покоління раніше випущених Apple Watch Ultra.

Дизайн Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2 представляє собою гладкий та надійний дизайн, який не лише приємно дивитися, але й стійкий до найважчих умов. Чи ви відвідуєте спортзал, вирушаєте в природу або виконуєте повсякденні завдання, дизайн Apple Watch Ultra 2 відмінно поєднує стиль та довговічність.

З великим асортиментом ремінців для Apple Watch Ultra 2 ви маєте можливість персоналізувати свій годинник під ваш настрій або активність, перетворюючи його в не лише функціональний пристрій, але й модний аксесуар.

Модульний циферблат Modular Ultra – це особлива функція, яка надає вам реальний час з першого погляду і ідеально підходить для спорту, активного відпочинку та водних розваг. Це справжня революція для тих, хто шукає кастомізацію та універсальність у своєму смарт-годиннику.

Процесор Apple Watch Ultra 2

Смарт-годинник Apple Watch Ultra 2 оснащений процесором S9 SiP, який вдосконалює продуктивність пристрою. Цей потужний чіп прискорює роботу годинника та впроваджує новаторську функцію подвійного дотику для зручної навігації.

З інтегрованою функцією Siri та безпечною збереженням даних про ваше здоров’я, S9 SiP перетворює Apple Watch Ultra 2 в не просто годинник, а справжнього супутника у вашому шляху до здорового способу життя.

Час автономної роботи Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2 продовжує працювати на одному заряді, як і раніше. Забезпечуючи до 36 годин неперервної роботи при регулярному використанні та вражаючі 72 години у режимі зниженого енергоспоживання, цей годинник не потребує постійного заряджання. Він легко впорається з вашим активним способом життя, гарантуючи, що ви завжди будете на зв’язку та готові до всього, що припине ваш день.

Дисплей Apple Watch Ultra 2

Дисплей Apple Watch Ultra 2 забезпечує яскравість на рівні 3000 ніт, що на 50% більше, ніж дисплеї попереднього покоління, гарантуючи кришталеву чистоту зображення навіть в екстремальних умовах.

Незалежно від того, де ви знаходитесь – на сонці або в темному приміщенні, цей дисплей автоматично адаптується до оточуючого освітлення. Швидка технологія Neural Engine дозволяє використовувати жест подвійного торкання для навігації, зробивши користування годинником ще зручнішим. Це ще один приклад інновацій, що роблять використання пристроїв Apple максимально комфортними для користувачів.

Ціни Apple Watch Ultra 2 в Україні

Я текстовий блок . Натисніть кнопку Змінити , щоб змінити цей текст . Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Порівняльна характеристика

Характеристика Apple Watch Ultra Apple Watch Ultra 2
Дисплей 49 мм (1,9″) OLED 53 мм (2,1″) MicroLED
Чіп Apple S8 Apple S9
Тип скла Сапфірове Сапфірове
Матеріал корпуса Аерокосмічний титан Аерокосмічний титан
Колір корпусу Natural Natural
Клас захисту IP6X, MIL-STD 810H WR100 IP6X, MIL-STD 810H WR100
Автономність 36 годин 40+ годин
Особливості Цифровий компас; Додаток «Кисень у крові»; Вбудований динамік; глибиномір; Датчик визначення температури води; Оптичний датчик; Crash detection Те ж саме: Неінвазивний моніторинг рівня глюкози в крові; Датчик вимірювання рівня стресу; Датчик для вимірювання складу тіла (біоімпедансу); Вбудована камера
Ціна від 32899 грн $899

Нові датчики здоров’я для Apple Watch Ultra 2

З’явлення трьох інноваційних датчиків, призначених для стеження за здоров’ям, можливо стане реальністю для Apple Watch Ultra 2. Наразі прогнози різняться, і точний термін впровадження цих датчиків може виявитися не таким вже й близьким. Проте давайте розглянемо технологічні аспекти цих нововведень. Один із проектів спрямований на створення неінвазивного методу моніторингу рівня глюкози у крові, що означає, що не потрібно буде проколювати шкіру. Зразок цього чіпа показав добрі результати ще на початку року, але весь комплекс системи був розміром з iPhone, що не відповідало концепції Apple Watch.

Щодо інших двох датчиків, вони пов’язані з вимірюванням рівня стресу та біоімпедансу (вимірювання складу тіла). Перший з них буде використовувати аналіз зміни скорочення серцевого м’яза у часі. Другий же буде моніторити склад жиру та м’язової маси в організмі для ефективного контролю над результатами персональних тренувань. Таким чином, Apple подбає про облік не лише фізичного, але й психічного здоров’я користувача, вдосконалюючи свої годинники в двох напрямках одночасно.

Висновок про Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2 – це сучасний смарт-годинник від Apple, який пропонує вражаючий дизайн, високу продуктивність, і ряд інноваційних функцій для відстеження стану здоров’я користувача. Збільшений дисплей, висока яскравість, та покращений чіп S9 роблять його привабливим пристроєм для активного способу життя та щоденного використання. Видача з тривалою автономністю та безпрецедентними можливостями відстеження фізичного стану інтегруються в екосистему Apple, забезпечуючи користувачам зручність та функціональність. Окремі оновлення включають неінвазивний моніторинг рівня глюкози в крові, вимірювання рівня стресу та вимірювання складу тіла, що робить його незамінним пристроєм для здоров’я та фітнесу. Модель Apple Watch Ultra 2 стала ще однією вдалою інновацією в лінійці смарт-годинників Apple.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *